Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

85-jarige verknocht aan waterskiën in Honselersdijk

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 13 mei 2019 08:36

Foto: Omroep-West


Dat de waterskibaan in Honselersdijk een aantrekkingskracht heeft op jonge lieghebbers van de watersport, dat is wel bekend, maar nu blijkt ook de 85-jarige Wilma Bloemen uit Den Haag graag een rondje over het Westlandse water te maken, zo weet mediapartner Omroep West.

Het lopen gaat niet meer zo makkelijk, maar daar heeft Wilma op het water geen last van. De kwieke dame is al jaren verknocht aan waterskiën en laat zich nergens door weerhouden. Zelfs niet door haar leeftijd. "Eigenlijk is het met 85 jaar niet verstandig om te waterskiën, maar ik doe het zo graag", vertelt Wilma.

Want helemaal fit is ze niet meer. Wilma wordt onder meer behandeld voor osteoporose, oftewel broze botten. "Ik ben helemaal uitgeput wanneer ik een rondje heb gemaakt hoor", zegt Wilma. "Een paar jaar geleden kon ik drie rondjes achter elkaar, maar dat lukt me niet meer. Ik ben al blij als ik een rondje haal."

"Onze waterski-oma"
Bij de jongere waterskiërs is Wilma mateloos populair. "Heel uniek vind ik het, zoiets zie je niet vaak, zegt een jonge waterskiër. Een ander vult aan: 'De laatste jaren gaat het ietsje minder, maar het blijft hartstikke leuk om te zien. Oma is voor ons gewoon oma. Onze waterski-oma."

Voorlopig is Wilma zeker nog niet van plan om te stoppen met het waterskiën. "Zolang het gaat, blijf ik doorgaan", zegt ze resoluut.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS