Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

A20 dit weekend dicht richting Westland

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 1 november 2018 17:12

Foto: Kaart Rijkswaterstaat met afsluiting en omleidingsroute


Wie dit weekeinde vanuit de omgeving Rotterdam met de auto naar onze regio wil, kan geen gebruik maken van de A20. De rijksweg is vanaf vrijdagavond 21.00 uur tot maandagmorgen 5.00 uur dicht tussen het Kethelplein en de afrit Maassluis/Maasland. De verbindingswegen vanaf de A4 naar de A20 richting Hoek van Holland zijn ook afgesloten.

De afsluiting heeft te maken met voorbereidingswerkzaamheden voor de aanleg van de Blankenburgverbinding. Hiervoor moet groot onderhoud worden gepleegd aan de A20. Zo worden er herstelwerkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd, een werkuitrit aangelegd, een vangrail geplaatst en bomen verwijderd.

Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van ongeveer 30 minuten.


In het weekend van vrijdag 9 tot maandag 11 november wordt de weg in de andere rijrichting afgesloten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS