Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

A20 weekend dicht richting Rotterdam

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 9 november 2018 09:00


Wie komend weekend vanuit onze regio met de auto richting Rotterdam wil, kan geen gebruik maken van de A20. Deze rijksweg is van vrijdagavond 21.00 uur tot maandag 5.00 uur tussen Maassluis en het Kethelplein afgesloten vanwege werkzaamheden.

Rijkswaterstaat raadt weggebruikers aan om te rijden via de A4. Vorig weekeinde was de A20 afgesloten in de omgekeerde richting en dat leverde voor lokaal verkeer veel hinder op rond de Maassluisedijk/Vlaardingsedijk. Op het hoogtepunt was er ruim een uur vertraging.

De afsluiting heeft te maken met voorbereidingswerkzaamheden voor de aanleg van de Blankenburgverbinding. Hiervoor moet groot onderhoud worden gepleegd aan de A20. Zo worden er herstelwerkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd, een werkuitrit aangelegd, een vangrail geplaatst en bomen verwijderd.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Advertentie: Suzuki
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS