Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Aansluiting Reinier de Graafweg jaar vertraagd

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 2 november 2018 07:34

Foto: Dennis van Schie 1


Het gaat nog wel even duren voordat automobilisten vanuit Den Hoorn over de nieuwe Zuidhoornseweg direct kunnen doorrijden naar Delft. De aansluiting van die weg op de te vernieuwen Reinier de Graafweg is tot zeker de zomer van 2020 vertraagd.

Dat blijkt uit een mededeling van het college van B en W in Midden-Delfland. Aanvankelijk was meegedeeld dat de weg medio volgend jaar open zou gaan, maar een bezwaarprocedure bij de Raad van State zorgt ervoor dat de reconstructie van de Reinier de Graafweg nog niet heeft kunnen beginnen. "Bij een positieve uitkomst verwacht Delft dat zij medio 2020 de Reinier de Graafweg heeft aangepast. Het moment van ombouw van de Woudseweg stemmen wij hierop af."

Inmiddels is aan de kant van Den Hoorn de Zuidhoornseweg wel al zo goed als klaar. Die weg ging begin dit jaar open, waardoor automobilisten komend vanaf de A4 en N223 nu geen slinger meer naar links maken richting de Woudseweg.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden aankondiging
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS