Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Aanvullende subsidie voor MHV Evergreen

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 19 januari 2020 11:09

Foto: Facebook MHV Evergreen


Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Maassluis heeft besloten om een aanvullende kleedkamersubsidie te verlenen aan Hockey Vereniging Evergreen.

Het gaat om een bedrag van 62.500 euro. Aan Evergreen is in november 2017 een subsidie toegekend van 172.200 euro voor de vernieuwing van de kleedkamers. Met de realisatie van de werkzaamheden is gebleken dat er meer kleedkamers worden gerealiseerd en dat de bouwkosten zijn gestegen.

Dat heeft geleid tot een aanpassing van de plannen. Er is een nieuw ontwerp gemaakt en er is gekozen om de kantine te gaan renoveren. Om voor de subsidie in aanmerking te komen, moest er ook worden nagedacht over duurzaamheid. De verenging heeft dat ingevuld door zonnepanelen aan de plannen toe te voegen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS