Archief
Ed de Vries 2

Ed de Vries 2

Acht weken werkzaamheden aan rotonde Hoeksebaan

De laatste werkzaamheden aan de rotonde Haakweg/Hoeksebaan/Slachthuisweg in Hoek van Holland beginnen op maandag 2 september. De acht weken die daarop volgen wordt er gewerkt aan het fietspad, dat wordt verplaatst naar de oostzijde van spoorwegovergang Slachthuisweg. Ook wordt aan de spoorwegovergang gewerkt, daar worden onder andere kabels en nieuw asfalt gelegd.

Fietsers worden van tot en met zondag 27 oktober omgeleid via het Staelduinse Bos en het verkeersviaduct bij het Oranjekanaal. Via de oostzijde van de Slachthuisweg blijven de Maeslantkering, StenaLine en de DSM/Synes bereikbaar voor fietsverkeer.

Voor auto- en vrachtverkeer richting bedrijven op de Slachthuisweg wordt er een tijdelijke rijbaan over de spoorwegovergang gemaakt. Van maandag 23 september tot en met vrijdag 4 oktober is de route van Slachthuisweg richting het dorp en bedrijventerrein De Kulk afgesloten. Auto's kunnen dan het beste omrijden via de Hoeksebaan en de rotonde Polderhaakweg/Hoeksebaan.

De spoorovergang is van vrijdag 25 oktober 22.00 uur tot en met 26 oktober 6.00 uur volledig afgesloten. Dan wordt de overgang opnieuw geasfalteerd.

Categorieen:
Algemeen