Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Acht weken werkzaamheden aan rotonde Hoeksebaan

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 21 augustus 2019 12:54

Foto: Ed de Vries 2


De laatste werkzaamheden aan de rotonde Haakweg/Hoeksebaan/Slachthuisweg in Hoek van Holland beginnen op maandag 2 september. De acht weken die daarop volgen wordt er gewerkt aan het fietspad, dat wordt verplaatst naar de oostzijde van spoorwegovergang Slachthuisweg. Ook wordt aan de spoorwegovergang gewerkt, daar worden onder andere kabels en nieuw asfalt gelegd.

Fietsers worden van tot en met zondag 27 oktober omgeleid via het Staelduinse Bos en het verkeersviaduct bij het Oranjekanaal. Via de oostzijde van de Slachthuisweg blijven de Maeslantkering, StenaLine en de DSM/Synes bereikbaar voor fietsverkeer.

Voor auto- en vrachtverkeer richting bedrijven op de Slachthuisweg wordt er een tijdelijke rijbaan over de spoorwegovergang gemaakt. Van maandag 23 september tot en met vrijdag 4 oktober is de route van Slachthuisweg richting het dorp en bedrijventerrein De Kulk afgesloten. Auto's kunnen dan het beste omrijden via de Hoeksebaan en de rotonde Polderhaakweg/Hoeksebaan.

De spoorovergang is van vrijdag 25 oktober 22.00 uur tot en met 26 oktober 6.00 uur volledig afgesloten. Dan wordt de overgang opnieuw geasfalteerd.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS