Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Achtervolging op A4, bestuurder maakt meerdere overtredingen

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 6 februari 2020 08:44

Foto: Politie


Een motoragent van politie Westland is woensdagavond achter een te hard rijdende automobilist aangegaan op de A4 bij Schipluiden. Agenten deden een snelheidscontrole en hadden een personenauto op de radar die 158 km per uur reed. Politieagent genaamd Freek stapte op zijn motor en ging achter de snelheidsduivel aan.

Hij gaf de bestuurder een stopteken, maar in plaats van stoppen drukte de bestuurder het gaspedaal nog iets dieper in, waarop hij de 194 km per uur aantikt.

Ook probeert hij de motoragent nog kwijt te raken door op het laatste moment een afslag te nemen. Na een korte achtervolging geeft de bestuurder het op en kan hij niet anders dan stoppen. Hier blijkt de bestuurder niet onder invloed van alcohol, maar er bestond wel het vermoeden dat hij onder invloed van drugs was. Later bleek hij positief getest op amfetamine, cocaïne en methamfetamine.

De bestuurder reed ook nog eens zonder rijbewijs. De verdachte zal zich binnenkort voor een rechter moeten gaan verantwoorden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS