Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Afsluitingen door Omloop Glazen Stad

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zaterdag 13 april 2019 13:03

Foto: Archieffoto Fred van der Ende


De wielerkoers Omloop van de Glazen Stad zorgt zondag op meerdere plekken in Westland voor afsluitingen. Tussen 13.00 en 17.00 uur moeten automobilisten rekening houden met omleidingen of vertragingen. De grootste hinder ondervinden mensen in de omgeving van de Vogelaer in Honselersdijk, waar zowel start als finish is.

De start is om 13.00 uur bij Amazoneplants aan de Vogelaer en duurt zo'n tien minuten. De volgauto's worden vooraf zoveel mogelijk geparkeerd op het terrein van Vitapep, het bedrijf Amazone of in de berm. De Vogelaer wordt hierbij zoveel mogelijk vrijgehouden om de verkeersstromen zo min mogelijk te hinderen.

Na het startschot worden van 13.15 tot 15.30 uur drie zogeheten afwachtingswedstrijden gehouden over een parcours dat loopt over Vogelaert, Middel Broekweg, Kerkstraat en Mariëndijk. Op de Middel Broekweg/Kerkstraat zal de noord-westelijke weghelft worden afgezet. Het verkeer zal over de andere weghelft worden geleid door verkeersregelaars. Voor het verkeer van en naar de Harteveldlaan is het advies om via Zwethlaan en Broekpolderlaan te rijden. Uiteraard zal ook bij de Harteveldlaan een verkeersregelaar het verkeer in goede banen leiden. De overige wegen zullen geheel afgesloten zijn.

De finish wordt verwacht tussen 16.15 en 17.00 uur op het kruispunt Mariëndijk/Vogelaer. Dit weggedeelte wordt zo kort als mogelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Verkeersregelaars staan op genoemde kruispunten om het verkeer door te geleiden via de Mariëndijk en centrum Honselersdijk en bij de Middel Broekweg richting de kern Kwintsheul. Na de finish wordt de weg zo snel als mogelijk weer vrijgegeven voor verkeer.


De Omloop van de Glazen Stad loopt in onze regio langs en door Honselersdijk, Kwintsheul, Poeldijk, Monster, 's-Gravenzande, Naaldwijk, Wateringen, Den Hoorn, Maassluis en Maasdijk. Wanneer het peloton langs raast, wordt het overige verkeer door verkeersregelaars tegengehouden. Bekijk de volledige route met tijdsindicaties op de website van de Omloop van de Glazen Stad.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS