Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Aftrap Hoekse Lijn zonder problemen verlopen

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 1 oktober 2019 15:47

Foto: Rick Keus


De aftrap van de Hoekse Lijn is maandag succesvol verlopen. Maar liefst 23.000 reizigers (in- en uitstappers) maakten gebruik van de verlengde metrolijn B.

"De kop is eraf, we zijn blij dat zoveel mensen meteen de eerste dag de metro hebben genomen en dat alles goed is verlopen. Toch blijf ik voorzichtig, want we zullen de komende periode ook best nog wat kinderziektes tegenkomen", aldus Maurice Unck, algemeen directeur van vervoerder RET.

Positief
Toch liep de 24 kilometer lange metrolijn tijdens de eerste dag nergens op het traject noemenswaardige vertraging op. Ook de reacties van de reizigers waren veelal positief. 

Verbeterpunten
Tegelijk met alle nieuwe reizigers kwamen ook de eerste verbeterpunten aan het licht. Zo zijn er stations waar het op sommige plekken glad is en regende het bij sommige nieuwe wachtruimtes naar binnen en werden de bankjes nat. De RET laat weten dat deze punten worden opgepakt. Daarnaast vraagt de RET via de website actief naar reizigerservaringen in deze opstartfase; via ret.nl/hoekselijn kunnen reizigers hun ervaringen delen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS