Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Agenten bij 79-jarige Lierse op de koffie na ongeluk

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 12 januari 2017 12:51

Foto: Boudewijn Vermeer


Onder het genot van koffie met bokkenpootjes spraken twee agenten donderdag met Lies de Boer uit De Lier over het ongeluk dat zij vorige week wonder boven wonder heeft overleefd. De 79-jarige kwam onder een vuilniswagen terecht in de Hoofdstraat van haar woonplaats. De twee agenten, Paul en Lisanne(*), kropen onder de vuilniswagen om haar gerust te stellen.

De Boer heeft veel geluk gehad. Aan de botsing met de vuilniswagen heeft ze 'slechts' een breukje in haar arm, een flinke schaafwond in haar gezicht en een hersenschudding over gehouden. Van het ongeluk zelf kan ze zich nauwelijks iets herinneren.

Paniek voorkomen
De agenten hadden een belangrijke taak bij de bekneld liggende vrouw . Ze moesten ervoor zorgen dat de Lierse niet in paniek zou raken. Daarom kropen ze bij haar onder de vuilniswagen. Uiteindelijk kon de vuilniswagen worden opgetild, waardoor De Boer naar het ziekenhuis kon worden gebracht.

De Boer is de agenten heel erg dankbaar: "Ik wil ze echt bedanken voor de hulp die ze mij hebben geboden." Ze had dan ook nog een cadeautje voor de agenten gekocht. Voor allebei een bosje bloemen.

*De twee agenten wilden vanwege privacyredenen hun achternamen niet bekendmaken in de pers.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Banner Evides
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS