Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ahmed El Boustati blij met metro

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: woensdag 30 oktober 2019 16:30


Ondernemer Ahmed El Boustati is blij dat de Hoekse Lijn eindelijk rijdt. Hij merkt dat er weer meer fietsen gestald en verhuurd worden bij zijn zaak naast metrostation Maassluis Centrum. "Als ik de metro hoor aankomen kijk ik gelijk hoeveel mensen er uitstappen. Als ik ze dan deze kant op zie lopen ben ik gelijk blij."

Zelf is El Boustati nog niet meegeweest met de lightrail. "Ik wilde gaan toen je gratis kon reizen, maar toen zag ik mijn vrouw met allemaal andere vrouwen en toen dacht ik: daar heb ik niets te zoeken." Een andere keer wil hij wel mee. "Ik ben ook nieuwsgierig natuurlijk", aldus de ondernemer. 

Hoewel de Hoekse Lijn deze woensdag alweer een maand rijdt, wordt hij aankomende vrijdag feestelijk geopend. Vervoerder RET zal samen met onder andere Rotterdamse wethouder Arjan van Gils de openingshandeling verrichten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS