Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Alle vacactures voor vrijwilligers op één site

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: maandag 11 februari 2019 16:03

Foto: lancering website in De Tuinen


Alle vacatures in Westland waar vrijwilligers voor worden gevraagd, kun je voortaan vinden op www.westlandvoorelkaar.nl. De website en campagne zijn maandag gelanceerd in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk.

Voor de campagne zijn verschillende bekende Westlanders op de foto gezet, zoals wethouder Piet Vreugdenhil, WOS-presentator Rob Veenman en profvoetballer Mandy van den Berg. Alle gezichten op de posters verrichten, naast hun vaste baan, veel vrijwilligerswerk.

Wil jij ook je handen laten wapperen, maar weet je niet waar jouw talenten liggen? Dan kun je als hulpmiddel op Westland Voor Elkaar een test invullen, waarna er specifieke, persoonlijk gerichte vacatures verschijnen.

Komende woensdag is er een vrijwilligersmarkt in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk. Tussen 10.00 en 12.30 staan zo'n twintig vrijwilligersorganisaties klaar om vragen te beantwoorden en te vertellen wat zij doen en wie zij nog zoeken.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS