Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Alzheimer Café Maassluis: Levenstestament

dinsdag 18 februari 2020
Alzheimer Café Maassluis: Levenstestament

Op dinsdagavond 18 februari is er weer een Alzheimer Café Maassluis in De Tweemaster in Maassluis, georganiseerd door Argos Zorggroep in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Stichting Matelzorg Nieuwe Waterweg Noord. Het thema deze avond is 'Levenstestament?'

De gastspreker mr. J.D. (Joyce) van der Zande, kandidaat-notaris, werkzaam bij Westland Partners, vertelt deze avond over dit testament. Bij verschillende vormen van dementie komt vroeg of laat het moment dat men zelf niet meer de regie heeft. Daarom is het belangrijk om na te denken over wat de wensen zijn. Met een levenstestament houdt men zelf de regie en worden lastige situaties voor naasten voorkomen door het tijdig vastleggen van wensen in een levenstestament. Wanneer er niets is vastgelegd moeten naasten soms naar de rechtbank om zaken te regelen. Mr. J.D. (Joyce) van der Zande vertelt over de mogelijkheden en geeft u op deze avond voldoende ruimte voor het stellen van persoonlijke vragen op dit gebied.

Locatie:De Tweemaster, Vondelpark 2, Maassluis
Tijd: 19.00 uur
Toegang gratis


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS