Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Appartementen in café De Luifel

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: dinsdag 30 juli 2019 11:05

Foto: Elly en Henk Hazewinkel 1


Het pand van voormalig café De Luifel in Poeldijk krijgt een tweede leven. Er komen appartementen in: twee maisonnettes boven en twee huurappartementen beneden. Dat vertelde mede-eigenaar Elly Hazewinkel dinsdag op WOS Radio.

Na 86 jaar sloot De Luifel afgelopen weekend definitief de deuren. Met een lach en een traan namen een paar honderd stamgasten afscheid van Elly en Henk Hazewinkel en het personeel. Er waren optredens van Mark Verkade en Connery Small. "Hier houden wij mooie herinneringen aan over", schreef Elly na afloop op Facebook. Het echtpaar zelf stond ruim 20 jaar achter de bar. 

Het café verbouwen tot appartementen begint, als de vergunning is verleend, in oktober. Rond mei komend jaar wordt de oplevering verwacht. Hazewinkel zegt dat er interesse voor de appartementen is getoond, maar eerst moet een makelaar worden aangetrokken. De familie Hazewinkel zal zelf ook een van de appartementen betrekken. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS