Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Arantxa Rus terug bij beste honderd

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 23 september 2019 08:11

Foto: WOS Media 2


Tennisster Arantxa Rus is sinds deze maandag terug in de top 100 van de wereldranglijst. De 28-jarige Monsterse neemt plek 97 in. Haar plek bij de beste honderd is voor het eerst sinds 11 juni vorig jaar, toen ze precies 100ste stond.

De Westlandse begon het jaar als nummer 122 van de wereld en stond in de eerste helft van dit jaar telkens rond die positie. Vanaf juli begon ze weer te stijgen, ze won vanaf die maand liefst zes titels in de ITF-tour. Met als voorlopig hoogtepunt dus de 97e plek. Bij goed resultaat op het toernooi in Valencia deze week kan ze de weg omhoog voortzetten.

De geboren Wateringse Kiki Bertens staat net als vorige week achtste. Thiemo de Bakker uit 's-Gravenzande, die zondag het toernooi in Santa Margherita di Pula op zijn naam schreef, stijgt bij de mannen slechts één plek, hij staat nu 567ste.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS