Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Arends: 'Renewi heeft zaken goed op orde'

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 7 februari 2019 23:47

Foto: Gemeente Westland


Afvalverwerkingsbedrijf Renewi in Wateringen heeft de zaken goed op orde. Dat stelde burgemeester Bouke Arends van Westland donderdagavond in een commissievergadering van de gemeenteraad.

Naar aanleiding van de brand bij dit bedrijf op 4 januari dit jaar had de nieuwe burgemeester van Westland om een onderzoek gevraagd, mede omdat er vorig jaar in korte tijd drie branden op het complex zijn geweest.

Er is onder meer een rapport opgesteld door de Omgevingsdienst Haaglanden. "Daaruit komt naar voren dat de zaken eigenlijk wel goed op orde zijn", aldus Arends. Wel blijft de scheiding van het afval een aandachtspunt. "Er worden soms dingen bij het afval gegooid die helemaal niet thuishoren in huishoudelijk afval", merkte de burgemeester op.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS