Archief
De finish van Ariesen -foto Wieler Westland

De finish van Ariesen -foto Wieler Westland

Ariesen sprint naar zege in Kwintsheul

Johim Ariesen (Metec TKH) heeft vrijdagavond de wielerronde van Kwintsheul gewonnen. In de eindsprint van de elite/beloften nam de coureur uit Rhenen vrij eenvoudig afstand van zijn concurrenten, van wie Cees Bol tweede werd en Yoeri Havik derde.

Beste coureur uit de regio was Honselersdijker Nick van der Meer, die achtste werd. Monsternaar Marvin van Spronsen blijft aan de leiding in het Westland Klassement van de elite/beloften.



Bij de Trimmers A nam Bartek Strzelski (Argos-Solar NRG-Van Scheijndel) in de laatste ronde afstand van de rest, zo meldt Wieler Westland. Zijn ploeggenoot Maurice Barendse werd tweede en Marino Noordam derde. Dennis Meijer, die leider in het Westland Klassement blijft, finishte als vierde.

De gecombineerde wedstrijd voor sportklasse/amateurs en junioren mondde uit in een zege voor Nick Zuidewind. Beste Westlander was 's-Gravenzander Marco Kuijvenhoven, die als negende over de streep kwam.

De koers bij de nieuwelingen kreeg Loe van Belle als winnaar. Honselersdijker Mike Bronswijk, die in Kwintsheul derde werd, verstevigde zijn positie als leider in het Westland Klassement in deze categorie.