Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Asociale automobilist veroorzaakt noodstop vrachtwagen

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 8 juli 2019 17:02

Foto: District8


Een vrachtwagen is maandagmiddag onderweg gestrand omdat de chauffeuse vol in de remmen moest voor een asociale automobilist. Dat gebeurde op het Maasdijkplein (N223) in de richting van Westerlee. Door de noodstop knalde de vrachtwagen tegen een paal, scheurden de spanbanden en kwam de lading van 25 ton staal naar voren geschoven.

Doordat de stalen buizen tegen de cabine aandrukten, bleek verder rijden onmogelijk. De chauffeuse heeft direct haar vrachtwagen stil gezet en de hulpdiensten ingelicht. De auto die alles veroorzaakte is doorgereden. Een bergingsbedrijf heeft samen met een kraanbedrijf de hele lading staal uit de vrachtwagen gehaald. Hierdoor waren drie van de vier rijbanen vanuit Hoek van Holland tijdelijk afgesloten voor verkeer.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS