Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Autobrand in De Lier

Door: Boudewijn Vermeer

Gepubliceerd op: maandag 7 januari 2019 08:22

Foto: Regio 15


Een op het Pastoor van Rooijplein in De Lier geparkeerde auto is in de nacht van zondag op maandag volledig in vlammen opgegaan. De brand brak rond twee uur uit. Buurtbewoners schrokken wakker van knallen en een alarm. Toen zij uit het raam keken zagen zij de auto in brand staan.

Bij aankomst van de hulpdiensten stond de auto al volledig in brand. Onbekend is nog hoe de brand is ontstaan. Brandstichting wordt niet uitgesloten. Het wrak zal worden weggesleept door een berger. Volgens de politie gaat het om een Audi. Eerder op de avond zou er ook een Audi gestolen zijn in Maassluis. Onbekend is nog of dit hetzelfde voertuig betreft.

Update: 11:45
Volgens de politie is niet te achterhalen om welke auto het gaat en of die is gestolen. Bewoners zouden weten van wie de auto is. De brandweer constateerde overigens dat er vermoedelijk geen sprake was van brandstichting, aldus de politie.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS