Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Badmintonners Velo delen ook tegen DKC de punten

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 22 september 2019 09:40

Foto: Archief Velo


Le Credit Sportif Velo heeft in de badminton-eredivisie voor de tweede week op rij gelijkgespeeld. Na de 4-4 thuis tegen landskampioen Duinwijck, eindigde ook het uitduel tegen het Haagse DKC in 4-4.

De wedstrijd was grotendeels een kopie van de wedstrijd van vorige week tegen Duinwijck. Ook nu wonnen de Wateringers het heren- (Ruben Kweekel en Jim Middelburg) en damesdubbel (Myke Halkema en Milou Lugters) en was de Zweedse Fredrika Lagerstedt de sterkste in haar enkelpartij. De overige drie enkelwedstrijden gingen wederom verloren.


In het gemengddubbel gingen Halkema en Middelburg zoals verwacht met de zege aan de haal in hun wedstrijd tegen Iris van Leijsen en Tom Blinde. Lugters en Ewout Beukers gingen echter onderuit Charissa Kuiper en Michiel Kruijt.

Na drie gespeelde wedstrijden staat Velo voorlopig op de zevende plek. Volgende week staat een dubbelprogramma op de kalender. Eerst zaterdag thuis tegen promovendus Amor, daarna op zondag een uitwedstrijd bij de nummer 8 Amersfoort.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS