Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Badmintonners Velo officieel veilig

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 19 januari 2020 19:47

Foto: SportshootsNL 1


De badmintonners van Velo zijn sinds zondagmiddag officieel zeker van nog een seizoen eredivisie. De Wateringers speelden voor het eerst in bijna 25 jaar niet om het kampioenschap, maar tegen degradatie. Handhaven bleek echter een eenvoudige klus.

Velo speelde in de handhavingspoule slechts twee keer gelijk, de andere wedstrijden werden allemaal gewonnen. Zondag werden de Groningse studenten van Amor met 8-0 opgerold, daarmee is die ploeg ook direct gedegradeerd. Bijna alle partijen werden in twee games afgedaan, alleen de Zweedse Fredrika Lagerstedt en het duo Milou Lugters/Russell Muns speelden drie games.


Velo was vorige week al zeker dat het niet direct zou degraderen, maar het kon  theoretisch nog wel in aanmerking komen voor een promotie/degradatieduel. Die kans is er dus ook niet meer.

Volgende week speelt Velo de laatste wedstrijd van het seizoen, tegen Amersfoort staat de koppositie in de handhavingspoule op het spel.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS