Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Badmintonners Velo op achterstand in halve finale

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 10 februari 2019 09:21

Foto: Badminton Nederland 1


De badmintonners van Le Credit Sportif Velo hebben de eerste wedstrijd in de halve finale om het landskampioenschap verloren. In Den Haag werd het 5-3 voor DKC, dat daardoor twee wedstrijdpunten mag bijschrijven.

De ploegen gingen na de twee dubbels in sporthal Hogeveld nog gelijk op, maar bij de enkels was er alleen Velo-winst voor Tamara van der Hoeven. Alex Vlaar, Jim Middelburg en Dorien Lups verloren, waardoor DKC nog maar één punt nodig had voor de overwinning.

Die kwam er tegen Vlaar en Van der Hoeven, die onderuit gingen tegen Michiel Kruit en Alysia Tirtosentono. Myke Halkema en Middelburg wonnen hun gemengd dubbelpartij zoals verwacht wel.

De return van de halve finale is op zondag 24 februari om 15.00 uur in de Velo-hal. De winnaar speelt de finale tegen Duinwijck.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS