Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bakkie doen met college in De Lier

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: woensdag 8 augustus 2018 15:32

Foto: college Westland


De burgemeester en wethouders van Westland bezoeken woensdag 15 augustus De Lier. Dit is het tweede bezoek in de reeks 'College op pad', bedoeld om de kloof tussen burger en politiek te verkleinen.

Tijdens het bezoek gaat het college onder meer in gesprek met bewoners van Westerlee, zijn zij aanwezig in de feesttent van het Oranjecomité en wordt een stuk door het dorp gefietst. Gedurende het bezoek is het mogelijk om een van de collegeleden aan te schieten voor een gesprek. Het bezoek duurt van 12.55 tot 15.00 uur. Klik hier voor het volledige programma in De Lier.

Eerder bezocht het college van B en W de kern 's-Gravenzande. Ook is het mogelijk om iedere eerste maandag van de maand het gemeentehuis te bezoeken, waar de collegeleden klaarzitten voor gesprekken.

Eerder maakten wij onderstaande reportage over het werkbezoek aan 's-Gravenzande:


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS