Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Basketbalcompetities beëindigd, zonder kampioenen

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 24 maart 2020 08:29

Foto: Archieffoto Matthijs van den Beukel 1


Alle basketbalcompetities zijn na de nieuwe kabinetsmaatregelen rondom het coronavirus per direct beëindigd. De resterende wedstrijden worden dus niet meer uitgespeeld en er worden geen kampioenen aangewezen.

In onze regio zijn twee basketbalclubs actief: Westland Stars in 's-Gravenzande en Green Eagles in Maassluis. Green Eagles Vrouwen 1, de hoogst spelende club in onze regio, eindigt in de promotiedivisie als tiende (van twaalf). De vrouwen van Westland Stars beëindigen de competitie in de tweede klasse B als zesde.
In de eerste klasse A bij de mannen eindigt Green Eagles op plek 2 en Westland Stars op plek 7.

Hoe de competities er volgend seizoen uit gaan zien, is nog niet duidelijk. "Bij plaatsing voor de competities in het nieuwe seizoen 2020-2021 zal worden gekeken naar de huidige stand. Als het gaat om promotie en degradatie zal een zo eerlijk mogelijke afweging worden gemaakt welke teams daarvoor in aanmerking komen", zo is te lezen op de website van de NBB.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS