Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bauhaus in Den Hoorn in eerste helft 2021 klaar

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 20 december 2019 11:43

Foto: WOS


Na jaren van wachten begint de bouw van de Duitse bouwmarkt Bauhaus op bedrijventerrein Harnaschpolder in Den Hoorn in het eerste kwartaal van volgend jaar. De oplevering staat gepland voor het eerste half jaar van 2021, zo meldt het bedrijf op haar LinkedIn-pagina.

Al in 2014 werd gesproken van de komst van de bouwmarkt, maar de weg naar de eerste paal zat vol obstakels. Omwonenden en concurrerende bouwmarkten uit de regio maakten bezwaar en stapten naar de rechtbank en de Raad van State. Die gaf pas in augustus vorig jaar definitief groen licht

Bauhaus wordt zo'n 17.000 vierkante meter groot en wordt daarmee groter dan de Hornbach op bedrijventerrein Zwethove in Wateringen (oppvervlakte 11.183 m2) en zou goed zijn voor zo'n 140 nieuwe banen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS