Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bazaar in Poeldijk goed voor 40.000 euro

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 4 november 2019 08:39

Foto: dit dak wordt vervangen


De jaarlijkse bazaar afgelopen weekend in de Hervormde kerk van Poeldijk heeft 40.135 euro opgeleverd. Volgens de voorzitter van de kerkenraad een recordbedrag.

Een deel van de opbrengst wordt gestoken in de vervanging van het dak aan de Fonteinstraat. Daar zit namelijk asbest in. Ook gaat het geld naar 'de instandhouding' van de kleine kerkelijke gemeente in Poeldijk.

De bazaar duurde drie dagen en werd zaterdagavond afgesloten. Jan Bogaard van de kerkenraad sprak eerder de hoop en verwachting uit, dat zo'n 30.000 euro zou worden opgehaald. Die verwachting is dus ruim overtroffen.

Ook in andere kerkgemeenten werden afgelopen weekend bazaars gehouden. De bazaar van de Domkerk in De Lier was goed voor 111.000 euro. De kerkenveiling in kerkgebouw Hemelsblauw (voorheen Rehoboth) haalde 35.000 euro op en de bazaar in zalencentrum De Brug in 's-Gravenzande kon op 68.200 euro rekenen.

Twee weken geleden maakten wij een reportage over de vervanging van het dak:


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS