Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bedrijf achter Westland Kros nu echt failliet

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 10 oktober 2018 10:29

Foto: Twitter Archief Westland


Het bedrijf achter het muziekevenement Westland Kros, Experience Express Productions BV, is eindelijk daadwerkelijk failliet verklaard. Dat blijkt uit het zogeheten insolventieregister. Al in augustus zou het faillissement zijn aangevraagd, maar volgens eigenaar Frank Bierkens heeft de rechtbank fouten gemaakt waardoor er vertraging in het proces is opgetreden. De rechtbank wil daar niet op reageren.

Het bedrijf Experience Express Productions kwam na de zomer in de problemen doordat er dit jaar veel minder bezoekers op de Westland Kros afkwamen dan was begroot. Dit ondanks publiekstrekkers als De Kromme Jongens meelal-musical en Kensington.

Mr. Wim van Meegdenburg is dinsdag tot curator benoemd in deze zaak, hij kon woensdag nog niets zeggen over de gevolgen van het faillissement.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS