Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bedrijfsbussen opengebroken in Wateringen

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 12 september 2019 10:25

Foto: District8


Een inbreker heeft in de nacht van dinsdag op woensdag toegeslagen bij bedrijfsbussen in de omgeving van de Kruisbalk in Wateringen. Bij twee bussen werd een zijruit kapot gemaakt, van een andere werd het slot aan de achterkant geforceerd.

Uit die laatste bus is voor zeker honderden euro's aan gereedschap meegenomen. De eigenaren van de andere twee voertuigen kwamen er beter van af. Eén bus bleek leeg te zijn en bij de andere kon de inbreker alleen in de cabine komen.

Het blijkt de tweede inbraakactie in korte tijd te zijn in Wateringen. Volgens een omwonende is afgelopen weekeinde gereedschap gestolen uit een bus op de van de Kerckhovestraat. De eigenaar zou in de nacht van dinsdag op woensdag weer iets gehoord hebben en vervolgens de dader hebben weggejaagd door op het raam te kloppen.

Wie iets gezien heeft, kan contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844.


Update 13.00:
Een meldster op Facebook geeft aan dat het op 25 augustus ook al raak was in Honselersdijk. Een bedrijfsbus is daar toen op precies dezelfde manier opengebroken.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS