Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Beelden brandstichting The Score vrijgegeven

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 15 januari 2020 18:45

Foto: Screenshot bewakingsbeelden


De politie heeft woensdag beelden vrijgegeven waarop de brandstichting bij bar The Score Lounge aan het Dennendal in Maassluis te zien is. De brand op dinsdag 31 december even voor middernacht had grote gevolgen.

Te zien is dat een man meerdere keren met een zwaar voorwerp op de ruit van restaurant slaat. Nadat de ruit is gebroken, gooit hij vuurwerk naar binnen.


Door het vuurwerk ontstond binnen een grote verwoestende brand, die zich ook verspreidde naar de naastgelegen snackbar. Beide horecazaken zijn voorlopig gesloten.

Mensen die de dader op de beelden herkennen of andere informatie over de brand, kunnen contact opnemen met 0900-8844 en vragen naar de opsporing van district Rijnmond-Noord. Anoniem kan ook, via 0800-7000 of Meldmisdaadanoniem.nl.

Wie herkent deze man? Dinsdag 31 december om ongeveer 23.45 uur slaat hij meerdere keren met een zwaar voorwerp op de ruit van restaurant The Score aan het Dennendal in Maassluis. Hij verbreekt de ruit en gooit vuurwerk naar binnen, waardoor brand ontstaat in het restaurant. Wie was hier getuige van? Weet u meer over dit incident? Of herkent u de dader? Bel 0900-8844 en vraag naar de opsporing van district Noord. Blijft u liever anoniem, bel 0800-7000 of tip via www.meldmisdaadanoniem.nl. Politie Maassluis

Geplaatst door Politie Rotterdam op Woensdag 15 januari 2020

Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS