Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Behandelcentrum breidt uit, patiënt wacht minder lang

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: maandag 29 januari 2018 19:37

Foto: Dennis van Schie


Het Behandelcentrum aan de Middel Broekweg in Naaldwijk is flink uitgebreid. Op de eerste verdieping van het gebouw zijn negen extra spreekkamers ingericht. Dat scheelt voor een aantal patiënten een ritje naar het Reinier de Graaf-ziekenhuis in Delft.

 De negen kamers zijn nu een paar weken in gebruik. En vanaf 1 april komen anesthesisten in Naaldwijk spreekuur draaien. "Mensen die vooronderzoeken moeten ondergaan voor een operatie, kunnen dat hier doen", vertelt Suzanne Vis met een glimlach. Zij is doktersassistente en coördinator van het Behandelcentrum.


Het Renier de Graaf doet dit, om de zorg meer bij de patiënt te brengen en laagdrempelig te houden. In het Behandelcentrum kun je onder andere terecht bij internisten (interne geneeskunde), neurologen (neurologie) en de geriater (geriatrie). Bekijk hieronder een rondleiding door het nieuwe gedeelte van het Behandelcentrum.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS