Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Beheer sportvelden Westland sterk versimpeld

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zaterdag 25 mei 2019 14:23

Foto: Gemeente Westland


Het beheer en onderhoud van sportvelden in Westland moet een stuk eenvoudiger worden. Daarom is besloten om voortaan één aannemer verantwoordelijk te maken. Zo krijgt een aannemer de regie voor het onderhoud aan de velden, het omliggende groen en de wegen.

In het verleden was het beheer en onderhoud verdeeld over verschillende partijen. Hierdoor liepen aannemers elkaar soms in de weg en was er geen samenhang tussen de sportvelden en het omliggende groen en wegen. Maar door de nieuwe afspraken moet daar dus verandering in komen.

Sportwethouder Pieter Varekamp en directeur Jan Vrij van aannemingsbedrijf AH Vrij hebben een prestatiecontract getekend. De aannemer zorgt dat de velden, het groen en de infrastructuur voldoen aan de afspraken. Hoe hij dat doet, is zijn eigen verantwoordelijkheid.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS