Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bekende cafénaam in Maassluis verdwijnt, Oporto heeft nieuwe eigenaar

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 9 januari 2019 10:42

Foto: Facebook Oporto


Een bekende naam in de Maassluise caféwereld gaat verdwijnen. Het al 25 jaar aan de binnenhaven gelegen biercafé Oporto heeft namelijk een nieuwe eigenaar: Wiebe Kuipers. Hij heeft al bekend gemaakt de huidige naam niet te handhaven, maar een nieuwe naam wil hij nog niet bekend maken.

Wel is er aankomende zaterdag eerst nog een afscheidsfeestje van het 'oude' Oporto. "Veel mensen in Maassluis hebben hier heel wat beleefd en daarom verdient Oporto een mooi afscheid," vertelt de verkopende Dennis Valstar. "De naam Oporto zal nooit verdwijnen uit onze herinneringen en de geschiedenis van Maassluis."

De nieuwe eigenaar heeft ook een band met het bekende café: "Ik bracht er delen van mijn jeugd door en leerde zelf mijn eerste biertje tappen van Theo Lejeune, de oprichter van Biercafé Oporto." Na afloop van het afscheid zaterdag zal het café tijdelijk gesloten zijn voor verbouwing, voor hoe lang is nog niet bekend.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS