Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bekerhouder Excelsior Maassluis door in VRCup

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 10 oktober 2018 09:03

Foto: Twitter Excelsior Maassluis


Excelsior Maassluis heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de tweede ronde van de VoetbalRijnmondCup. De bekerhouder versloeg op het eigen sportpark Dijkpolder Sparta AV met 3-0.

De thuisploeg kwam al na zeven minuten op voorsprong via Dean van Ooijen. De 1-0 was ook de ruststand. Na de thee werd er lang niet gescoord en kregen de Rotterdammers twintig minuten voor tijd nog een enorme kans op de gelijkmaker. Een vrije trap belandde echter op de lat. In de 78ste en 88ste minut beslisten Redouan Omar Ouali en Assad el Harti de wedstrijd.

Jeugdspelers
Trainer Dogan Corneille liet tijdens de wedstrijd Dimitri Poortvliet, Amir Dervisevic, Joël Meijnckens en Xavi Vriesde hun officieuze debuut in de hoofdmacht maken. De vier spelen normaal gesproken voor Jong Excelsior M.


Bennett
Excelsior kreeg dinsdag te horen dat Walter Bennett er komend weekend niet bij is tijdens de uitwedstrijd bij koploper AFC. De aanvallende middenvelder is opgeroepen voor de interland van Aruba tegen Guadeloupe. Die wedstrijd wordt woensdag 17 oktober afgewerkt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Beukers
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS