Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ben & Sem bij beeld Machteld

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 5 oktober 2018 09:24Wethouder Piet Vreugdenhil vraagt de gemeenteraad van Westland nog eens goed na te denken over haar verzoek om het beeld van gravin Machteld terug te plaatsen op het Marktplein in 's-Gravenzande. Hij reageerde hiermee dinsdagavond op de vraag van Peter Duijsens (Westland Verstandig) over het moment waarop de desbetreffende motie van 12 juni jl. wordt uitgevoerd.

Het beeld van de gravin moest vorig jaar van het plein worden verwijderd voor de uitvoering van de totale vernieuwing van het Marktplein. Aanvankelijk ging de gemeenteraad ermee akkoord dat het beeld elders een plek zou moeten krijgen. Dat was namelijk een van de uitkomsten van een overlegtraject met belanghebbenden.

Nadat Duijsens tot twee keer toe bot had gevangen met een ‘terugkeermotie’ was het dit jaar in juni ineens toch raak, omdat behalve zijn fractie ook die van LPF en GemeenteBelang Westland zich vóór de motie uitspraken.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS