Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ben & Sem en het Anker uit De Lier

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zaterdag 16 november 2019 10:39De geruchtmakende foto van het beeld 'De Druivenkrentster' op een gemeentewerf in De Lier heeft een onverwacht bijkomend effect. Op die foto is namelijk ook een groot anker te zien. Dat anker zou afkomstig zijn uit de M.A. de Ruyterstraat in De Lier, waar het was weggehaald wegens herindeling van de straat.

De gemeenteraadsfractie van Westland Verstandig, die vorige week het 'afdanken' van De Druivenkrentster aan de kaak stelde, zegt naar aanleiding van die foto benaderd te zijn door inwoners van De Lier. Deze bewoners zouden al heel lang hebben getracht om het Anker weer terug te laten plaatsen. "De gemeente gaf steeds aan dat het Anker zoek geraakt was", aldus de fractie.

Westland Verstandig vraagt het college van B en W of het bereid is om het Anker terug te brengen naar de M.A. De Ruyterstraat.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS