Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ben & Sem over lachgas

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 17 mei 2019 11:14Wethouder Piet Vreugdenhil van de gemeente Westland gaat in het college van B en W van gedachten wisselen over het verkopen van ballonnen met lachgas op feesten, ook al zijn die uitsluitend toegankelijk voor mensen die ouder zijn dan 18 jaar. Dat kondigde hij maandagavond aan in een commissievergadering.

Vreugdenhil zei dit in antwoord op vragen vanuit de GBW-fractie. Die vragen waren gebaseerd op het recente Koningsdagfeest van Cannes Outdoor in Naaldwijk. Organisator Philip van Geest had in de aanloop naar dat feest de vraag gekregen of en een lachgasbar zou zijn, zo zei hij als inspreker in de commissievergadering. Van Geest stelde dat lachgas tegenwoordig gemeengoed is op ieder festival, dat het geen drug is, en onderstreepte dat het feest uitsluitend toegankelijk was voor 18-plus.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS