Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ben & Sem spelen toneel

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 1 september 2017 09:09De Naaldwijkse toneelverenigingen Rokagemto en De Plankeniers staan op 1 januari volgend jaar niet op straat. Maar veel concreter dan dat werd wethouder Ouwendijk (accommodatiebeleid) niet maandagavond in de raadscommissie Maatschappelijke Omgeving. De verenigingen zelf willen het liefst nieuwbouw naast de biljartverening en de jeu de boulesvereniging bij de Piet Struikweg.

De toneelverenigingen moeten weg van hun huidige locatie op sportpark De Hoge Bomen, omdat tennisvereniging LTC wil uitbreiden. De gemeente heeft daarom de huur per 1 januari 2018 opgezegd. De toneelverenigingen zijn bereid te vertrekken, maar verwachten wel hulp van de gemeente.

De commissie bekritiseerde de wethouder, dat dit gebeurd is zonder dat er gezorgd was voor een alternatief onderkomen voor de verenigingen. Volgens Ouwendijk is het altijd mogelijk alsnog een tijdelijke oplossing te vinden voor de huisvesting zoals lege schoollokalen of gebouw Maesemunde in 's-Gravenzande.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS