Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Benard en Wehrmann winnen Open Bloemen Toernooi in Naaldwijk

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 4 augustus 2019 21:23

Foto: LTC Naaldwijk


Het Intergreen Open Bloemen Toernooi bij tennisvereniging LTC Naaldwijk is in de bij de heren (speelsterkte 3) gewonnen door Jeroen Benard (LTC Oud Wassenaar). In het enkelspel bij de dames (speelsterkte 2) was Kim Wehrmann - Cassar (HTV Berg en Dal) de poulewinnaar.

Bij de heren waren de spelers verdeeld over twee poules. De twee nummers één plaatsten zich voor de finale. Benard was daarin met 6-4 en 6-0 te sterk voor Delftenaar Jelte Braun. Wehermann liet in haar poule bij de dames Livia Cernu en thuisspeelster Mylene van der Voort achter zich.

In het dubbelspel gingen de titels naar Amy Kragt en Joke Snelders (dames), het Naaldwijkse duo Stef van Dam en Sverre van der Burg (heren) en Robbert den Hollander en Natasja de Bruin uit De Lier (gemengd dubbelspel).

In totaal deden de afgelopen week 644 sportieve Westlanders en tennisliefhebbers van buiten de regio mee op het vernieuwde tenniscomplex op sportpark De Hoge Bomen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS