Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bertens in drie sets onderuit tegen Muguruza

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 12 maart 2019 22:18

Foto: Rob Keating via Flickr CC 3


Kiki Bertens is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de kwartfinales van het toernooi in Indian Wells. De 27-jarige tennisster uit Wateringen bleek dinsdagavond niet opgewassen tegen de Spaanse Garbiñe Mugurza. Na 2 uur en 25 minuten was de eindstand: 7-5, 1-6 en 4-6.

Bertens had het zwaar tegen de nummer 20 van de wereld. In de eerste set boog ze een 3-5 achterstand nog wel om naar setwinst. Daarna werd de Westlandse nummer 7 van de ranglijst compleet weggespeeld. In de derde set ging het nog redelijk gelijk op. Bij 4-5 besliste Muguruza de partij echter met een break in haar voordeel.

De Wateringse kwam op Indian Wells, één van de meest prestigieuze tennistoernooien, nog niet eerder zo ver. Bertens had bij toernooiwinst overigens kunnen stijgen naar plek 2, maar zou nu zelfs kunnen zakken naar de negende plaats.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS