Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bertens lijkt kansen op WTA Finals te hebben verspeeld

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 18 oktober 2019 13:21

Foto: Rob Keating via Flickr CC 19


Tennisster Kiki Bertens lijkt haar laatste kans op kwalificatie voor de WTA Finals, het prestigieuze eindejaarstoernooi in Shenzhen, te hebben verspeeld. De 27-jarige oud-inwoonster van Wateringen verloor vrijdag in de kwartfinales van het toernooi in Moskou, waar een goed resultaat gewenst was, in drie sets van Kristina Mladenovic uit Frankrijk.

Bertens kwam na een verloren eerste set (4-6) sterk terug in de tweede. Die won ze met 6-2. Vervolgens bleek er weinig meer over van haar sterke speelstijl, want de beslissende derde set ging verloren met 1-6.

Aan de WTA Finals (van 27 oktober tot en met 3 november) doen alleen de beste acht tennissters van 2019 mee. Op deze ranglijst staat Bertens op de negende plek, maar zij kan nog worden ingehaald door Belinda Bencic, die ook actief is in Moskou. Serena Williams staat nu achtste op de ranglijst, maar het is onduidelijk of zij meedoet aan de Finals.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS