Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bertens nog net in top tien

Door: Kees van Doorn

Gepubliceerd op: maandag 21 oktober 2019 10:14

Foto: Rob Keating via Flickr CC 20


Tennisster Kiki Bertens is op de maandag verschenen wereldranglijst twee plekken gedaald, ze staat nu tiende. De laatste keer dat de uit Wateringen afkomstige Bertens zo laag stond, was een jaar geleden. Als gevolg daarvan doet ze volgende week niet mee aan de WTA-Finals voor de achte beste speelsters van de wereld, maar deze week wel aan de WTA Elite Trophy, het toernooi voor de subtoppers dat in het Chinese Zhuhai wordt afgewerkt.

Het deelnemersveld van de Elite Trophy bestaat uit de elf beste speelsters op de ranglijst die zich niet voor de WTA Finals wisten te plaatsen. De twaalfde speelster krijgt een wildcard. Overigens doen de nummers 9 en 11 van de ranglijst, Serena Williams en de Britse Joanna Konta, niet mee. In de groepsfase stuit Bertens deze week op de Kroatische Donna Vekic (WTA 20) en de Oekraïense Dayana Yastremska (WTA 24).


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS