Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Beschonken automobilist ramt auto's Honselersdijk

Door: Ismael de Bruijn

Gepubliceerd op: zondag 24 november 2019 11:48

Foto: Regio15


Een automobilist, die onder invloed was van alcohol, heeft zaterdagavond in Honselersdijk met zijn wagen verschillende andere auto's geramd. 

In de Dijkstraat botste hij op een auto die hem tegemoet reed. Dit voertuig raakte hierdoor zwaar beschadigd: door de harde klap brak onder meer de achteras af. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

De beschonken automobilist reed daarop door. Hij ging met zijn auto de hoek om, naar Achter de Bergen, waar hij op een geparkeerde auto knalde. Toen zijn eigen auto vervolgens niet meer kon rijden, zette de man het op een lopen.

De bestuurder van de eerste geramde auto is de man, samen met een aantal omstanders, achterna gerend. Een stuk verderop in het dorp lukte het hen om de brokkenpiloot staande te houden.

De politie heeft hem kort daarna aangehouden. De man bleek te veel te hebben gedronken.

Na onderzoek van de politie heeft de politieberger het voertuig van de verdachte in beslag genomen en weggesleept. Particuliere bergers hebben de andere auto's weggehaald.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS