Archief
WOS Archief 1

WOS Archief 1

Beschonken bestuurder (30) scheurt 'levensgevaarlijk hard' door Maassluis

Een 30-jarige Maassluizer heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een boete gekregen omdat hij met te veel alcohol op en veel te hard door de stad reed. De man is aangehouden en door agenten meegenomen naar het bureau. Daar moest hij een blaastest ondergaan: de man bleek tweeënhalf keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben.

Rond 2.00 uur in de nacht zagen de agenten een auto veel te hard rijden op de Maassluiseweg in Maasland. De bestuurder vervolgde zijn weg richting de Rozenlaan en ging vanaf daar linksaf de Lijnbaan op. Daar gaven de agenten een stopteken, maar dat werd genegeerd. De agenten kregen het gevoel dat de man wilde ontkomen, doordat hij 'levensgevaarlijk hard' door Maassluis bleef rijden.

Uiteindelijk stopte de bestuurder op de Carderie. Agenten blokkeerden daarop de autodeur om te voorkomen dat de man zou vluchten. Hij is aangehouden en overgebracht naar het bureau waar hij een blaastest moest ondergaan. Hij blies 530 ugl, terwijl 220 ugl als maximum is toegestaan.

Categorieen:
Maasland Maassluis 112