Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Beschonken bestuurder (30) scheurt 'levensgevaarlijk hard' door Maassluis

Door: Nelleke Arnout

Gepubliceerd op: vrijdag 10 augustus 2018 12:06

Foto: WOS Archief 1


Een 30-jarige Maassluizer heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een boete gekregen omdat hij met te veel alcohol op en veel te hard door de stad reed. De man is aangehouden en door agenten meegenomen naar het bureau. Daar moest hij een blaastest ondergaan: de man bleek twee├źnhalf keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben.

Rond 2.00 uur in de nacht zagen de agenten een auto veel te hard rijden op de Maassluiseweg in Maasland. De bestuurder vervolgde zijn weg richting de Rozenlaan en ging vanaf daar linksaf de Lijnbaan op. Daar gaven de agenten een stopteken, maar dat werd genegeerd. De agenten kregen het gevoel dat de man wilde ontkomen, doordat hij 'levensgevaarlijk hard' door Maassluis bleef rijden. 

Uiteindelijk stopte de bestuurder op de Carderie. Agenten blokkeerden daarop de autodeur om te voorkomen dat de man zou vluchten. Hij is aangehouden en overgebracht naar het bureau waar hij een blaastest moest ondergaan. Hij blies 530 ugl, terwijl 220 ugl als maximum is toegestaan. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS