Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bestuur HVC'10 hekelt gedrag hangjongeren

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 13 augustus 2019 13:13

Foto: HVC 10


Het bestuur van voetbalclub HVC'10 in Hoek van Holland is niet blij met de aanwezigheid van hangjongeren op het complex aan de Rondgang. Ze laten afval achter op de velden en blijken zelfs dingen te slopen. Zo bleek dinsdagochtend een stoeltje in een van de dugouts met grof geweld te zijn losgetrokken.

Voorzitter Arjen van der Lugt hoopte het sportpark ook buiten trainingstijden te kunnen openstellen voor de jeugd uit de buurt. "Maar zulke zaken dwingen ons om het complex steeds op slot te doen. Dit tolereren we niet, want het schaadt de hele club. Helaas verpest een kleine groep het zo voor de rest", aldus Van der Lugt op de website van de vereniging. De dader wordt opgeroepen zich te melden bij het bestuur.

Het is niet voor het eerst dat de Hoekse club met dit soort zaken te maken krijgt. In 2016 was het sportpark de hele zomer gesloten nadat jongeren er vernielingen hadden gepleegd en grote hoeveelheden afval hadden achtergelaten


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS