Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bestuur HVC'10: Klim niet over hekken sportpark!

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 19 maart 2020 09:04

Foto: Signbiblio


Het bestuur van voetbalclub HVC'10 in Hoek van Holland roept leden en andere kinderen uit het dorp met klem op om niet meer over de hekken van het sportpark aan de Rondgang te klimmen. Het terrein is vanwege de uitbraak van het coronavirus sinds vorige week gesloten en dat is niet voor niets.

Het Hoekse clubbestuur zag afgelopen maandag dat de sportvelden zich vulden met kinderen en jongeren 'die gingen voetballen of hangen'. De WOS krijgt berichten binnen dat ook de velden van andere sportclubs in onze regio gewoon worden gebruikt, terwijl dat volgens de overheid verboden is.

HVC'10 begrijpt de jongeren aan de ene kant wel: "Waar je normaal naar school ging, is er nu ineens sprake van een hoop vrije tijd. Besef echter dat de maatregelen niet voor niets zijn afgekondigd. De maatregelen zijn ingesteld zodat geen grote groepen bij elkaar komen en het coronavirus minder snel kan worden overgegeven."

Het bestuur verwijst naar andere initiatieven om toch de energie kwijt te kunnen, zoals online gymlessen van Linda Koot uit Maassluis, die lerares is op een Hoekse basisschool.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS