Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bestuurder met opgevoerde snorfiets vlucht voor politie

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zaterdag 5 januari 2019 15:34

Foto: -Politie Westland


De politie heeft zaterdagmorgen een jongen bekeurd, omdat hij reed op een opgevoerde snorfiets. Agenten kwamen hem tegen toen de snorfietser in De Lier even snel reed als de surveillancewagen van de politie.

Een snorfiets mag niet harder rijden dan 25 kilometer per uur, maar die snelheid lag op dat moment een stuk hoger. De bestuurder had door dat de agenten hem in de gaten hielden en vluchtte in een andere richting. De surveillanceauto ging in de achtervolging en kon de bestuurder bijhalen op een woonerf. De snorfiets stond daar verstopt tussen twee caravans.

De bestuurder moest mee naar bureau Westland aan de Vierschaar in Naaldwijk voor een rollerbankcontrole. Daar bleek dat het voertuig een maximumsnelheid van 59 kilometer per uur te halen. De jongen krijgt een bekeuring thuisgestuurd en moet de maximumsnelheid van zijn voertuig omlaag brengen voordat het weer de weg op mag.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS