Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Beugelsdijk en jonge Maassluise profs naar MSV'71

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 19 augustus 2019 12:00

Foto: Archief WOS Media


Hoog bezoek bij voetbalclub MSV'71 in Maassluis volgende week. Tijdens een speciale Voetbal Driedaagse voor de jeugd worden de clubtrainers ondersteund door de bekende Haagse profvoetballer Tom Beugelsdijk (ADO Den Haag) en de Maassluise talenten Bradly van Hoeven (Sparta Rotterdam) en Evan Rottier (Jong ADO).

Rottier is geen onbekende in Maassluis-West. De 17-jarige aanvaller begon in de jongste jeugd bij MSV, waarna hij werd opgepikt door Excelsior Maassluis. Vanaf daar maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Dit seizoen speelt hij voor Jong ADO Den Haag in de derde divisie, waarin ook Westlandia uitkomt. In de voorbereiding scoorde Rottier al twee keer.

De 19-jarige Van Hoeven speelde eveneens in het verleden voor Excelsior Maassluis. Inmiddels is hij actief bij Jong Sparta in de tweede divisie. Vorig seizoen maakte hij al zijn debuut in het eerste van Sparta.

De Voetbal Driedaagse wordt gehouden op 26, 27 en 28 augustus.

Eerder maakte de WOS onderstaande reportage over Evan Rottier:


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS