Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bezoek Westland zoekt trotse Westlanders

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 27 november 2018 15:28


Bezoek Westland is op zoek naar trotse Westlanders die het leuk vinden om hun liefde en trots voor de streek met bezoekers van buiten te delen. Wie bijvoorbeeld een passie heeft voor bijvoorbeeld wandelen, surfen of je eigen dorp, kan zich aanmelden als Westland Expert.

Toeristische bezoekers kunnen via de site van Bezoek Westland een vraag aan een expert stellen en deze helpt hen met tips en weetjes die alleen een echte Westlander kent. Iedere Westland Expert heeft zijn eigen expertise en beantwoordt alleen vragen via de mail die te maken hebben met zijn eigen passie.

Op de site van Bezoek Westland staan de openstaande vacatures. Ook voor elk dorp is Bezoek Westland op zoek naar een expert. Aanmelden kan via: redactie@bezoek-westland.nl


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS