Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

BierBroekie in landelijke finale Jong Ondernemen

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 6 juni 2017 14:20


Het Westlandse scholierenbedrijf BierBroekie is doorgedrongen tot de landelijke finale van de competitie die hoort bij het project Jong Ondernemen. De drie leerlingen van de mbo-opleiding van Lentiz Dalton Het Groene Lyceum in Naaldwijk gaan maandag voor de ontknoping naar Utrecht.

BierBroekie is ontworpen als isolerende houder voor gekoeld bier of frisdrank in een fles of blik, die ervoor moet zorgen dat het drankje koud blijft. De drie betrokken jonge ondernemers zijn Damian Cover, Ismay de Jong en Yvana Prins. Zij hebben het product ontwikkeld, omdat zij het zelf zat waren om op feestjes met een lauw drankje in de handen te staan.

Het drietal 'overleefde' afgelopen maand de halve finale in het hoofdkantoor van ABN-AMRO in Amsterdam. Komende maandag hebben zij de kans om 'studentcompany' van het jaar te worden. "En als we winnen, mogen wij zelfs meedoen met de Europese finale in Brussel!", is hun dagdroom. Meer informatie op: https://www.jongondernemen.nl/student-company-van-het-jaar .


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS