Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

BIZ wil meer parkeerplekken op locatie oude gemeentehuis

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 30 november 2018 16:01

Foto: Dennis van Schie


BIZ Naaldwijk wil dat de gemeente meer parkeerplekken realiseert op de voormalige gemeentehuislocatie aan de Stokdijkkade, dan de elf die nu beoogd zijn. Dat schrijft de winkeliersvereniging in een brief aan de gemeenteraad. Extra ruimte voor parkeren is hard nodig, omdat het centrum volgens voorzitter Rein Wiendels nu 'ernstig wordt geconfronteerd met parkeerproblemen'.

Het plan is nu om op het lege terrein tijdelijk een fietsenstalling, een zelfreinigend toilet, elf parkeerplaatsen en ongeveer vijftien verplaatsbare bomen te plaatsen. Maar de BIZ ziet liever dat die plannen worden gewijzigd. "Wij krijgen en constateren veel klachten over parkeerproblemen aan de Stokdijkkade, Verdilaan en aan de kant van de Rembrandtstraat en Molenstraat, deze hebben allen een enorme parkeerdruk. Veel consumenten blijven helaas hierdoor weg."

Het verzoek is dan ook om van het terrein een groot parkeerterrein te maken en dit in stand te houden totdat er een definitief plan is om de parkeerproblematiek in Naaldwijk op te lossen. "En zeker rekening houdend met de werkzaamheden die moeten plaatsvinden op het Emmaplein (parkeerterrein bij de Jumbo, red.) en Van Tijnplein (parkeerterrein achter de HEMA, red.) komend jaar."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS